System audio Beats
System audio Beats
Czy ktos porównywał ze standardowym systemem? Jak wyglądają ustawienia radia/equalizera przy tym systemie? Moze ktos wrzucić zdjęcie ustawień dźwięku w systemie beats?czy dodatkowy subwoofer poprawia niższe tony?
Re: System audio Beats
Menu ustawień dźwięku jest takie samo jak przy standardowym systemie dochodzi tylko dodatkowy suwak głośności dla subwwofera.
Nie porównywałem ze standardowym systemem ale gra to co najwyżej poprawnie, w stosunku do tego co miałem w Sportsvanie to brak odzielnych wysokotownoych w tylnych drzwiach oraz głośnika centralnego w podszybiu, przez co trochę mi brakuje pasma z tyłu.
Subwoofera słychać, uzupełnia niskie tony choć nie można przesadzić z głośnością bo wtedy niskie tony przez brak wysokonowych w tylnych drzwiach zaczynają dominować.
Generalnie z przodu jest poprawnie (wysokotonowe w słupkach bocznych) ale siedząć z tyłu jest już zdecydowanie słabiej. Brakuje tam lekkości i przestrzenności dzwięku ze Sportsvana.
Nie porównywałem ze standardowym systemem ale gra to co najwyżej poprawnie, w stosunku do tego co miałem w Sportsvanie to brak odzielnych wysokotownoych w tylnych drzwiach oraz głośnika centralnego w podszybiu, przez co trochę mi brakuje pasma z tyłu.
Subwoofera słychać, uzupełnia niskie tony choć nie można przesadzić z głośnością bo wtedy niskie tony przez brak wysokonowych w tylnych drzwiach zaczynają dominować.
Generalnie z przodu jest poprawnie (wysokotonowe w słupkach bocznych) ale siedząć z tyłu jest już zdecydowanie słabiej. Brakuje tam lekkości i przestrzenności dzwięku ze Sportsvana.
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
-
Re: System audio Beats
Dla mnie te dodatkowe Beats czy DynAudio gra to bardzo porównywalnie do standardowych głośników, które są bardzo dobre. Ja niedopłacałem, wolałem kupić coś innego w tych cenach.