Zmiana pamięci na wyświetlaczu.
Zmiana pamięci na wyświetlaczu.
Elo!Nie mogę "ogarnąć" jak zmienić pamięć z np. długookresowo--uruchomienia--tankowania.W instrukcji jest opisane aby wcisnąć "OK" ale u mnie coś nie działa to.
'23 R-LINE DSG
Re: Zmiana pamięci na wyświetlaczu.
U mnie tak to właśnie działa, zmiana pomiędzy wymienionymi statystykami odbywa się przez naciśnięcie "OK"
Zależy o jaki wyświetlacz koledze chodzi. OK. to pomiędzy zegarami, w radiu są takie strzałki lewo/prawo na ekranie gdzie są prezentowane wyniki.
No to strzałkami lewo/prawo na kierownicy ustawiasz menu Dane Podróży, strzałkami góra/dół Dane długookresowe (nie pamiętam jak się to menu dokładnie nazywa, 2 kliknięcia poniżej spalania chwilowego) i jak ustawisz krótkim naciśnięciem OK przełączasz między trybami
pshemus pisze: ↑19 maja 2025, 13:18 No to strzałkami lewo/prawo na kierownicy ustawiasz menu Dane Podróży, strzałkami góra/dół Dane długookresowe (nie pamiętam jak się to menu dokładnie nazywa, 2 kliknięcia poniżej spalania chwilowego) i jak ustawisz krótkim naciśnięciem OK przełączasz między trybami
Podziękował.Popatrzę czy działa

'23 R-LINE DSG
Mój błąd,przepraszam wyraziłem się mało precyzyjnie.Dokładnie to chodzi mi o zmianę na wyświetlaczu w obrotomierzu.Aktualnie ustawione jest "od uruchomienia". Czasami jednak "udaje" mi się całkiem niezamierzenie zmienić to na np. "od tankowania". I problem polega na tym, że mam kłopot z powrotem do pamięci "od uruchomienia".
'23 R-LINE DSG