Zmiana pamięci na wyświetlaczu.

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
Awatar użytkownika
Clash

Zmiana pamięci na wyświetlaczu.

Post autor: Clash »

Elo!Nie mogę "ogarnąć" jak zmienić pamięć z np. długookresowo--uruchomienia--tankowania.W instrukcji jest opisane aby wcisnąć "OK" ale u mnie coś nie działa to.
'23 R-LINE DSG
Awatar użytkownika
Norville

Re: Zmiana pamięci na wyświetlaczu.

Post autor: Norville »

U mnie tak to właśnie działa, zmiana pomiędzy wymienionymi statystykami odbywa się przez naciśnięcie "OK"
Sebas

Post autor: Sebas »

Zależy o jaki wyświetlacz koledze chodzi. OK. to pomiędzy zegarami, w radiu są takie strzałki lewo/prawo na ekranie gdzie są prezentowane wyniki.
Awatar użytkownika
Clash

Chodzi mi o wyświetlacz między zegarami.
'23 R-LINE DSG
pshemus

Post autor: pshemus »

No to strzałkami lewo/prawo na kierownicy ustawiasz menu Dane Podróży, strzałkami góra/dół Dane długookresowe (nie pamiętam jak się to menu dokładnie nazywa, 2 kliknięcia poniżej spalania chwilowego) i jak ustawisz krótkim naciśnięciem OK przełączasz między trybami
Awatar użytkownika
Clash

pshemus pisze: 19 maja 2025, 13:18 No to strzałkami lewo/prawo na kierownicy ustawiasz menu Dane Podróży, strzałkami góra/dół Dane długookresowe (nie pamiętam jak się to menu dokładnie nazywa, 2 kliknięcia poniżej spalania chwilowego) i jak ustawisz krótkim naciśnięciem OK przełączasz między trybami

Podziękował.Popatrzę czy działa :D
'23 R-LINE DSG
Awatar użytkownika
Clash

Clash pisze: 19 maja 2025, 9:59 Chodzi mi o wyświetlacz między zegarami.
Mój błąd,przepraszam wyraziłem się mało precyzyjnie.Dokładnie to chodzi mi o zmianę na wyświetlaczu w obrotomierzu.Aktualnie ustawione jest "od uruchomienia". Czasami jednak "udaje" mi się całkiem niezamierzenie zmienić to na np. "od tankowania". I problem polega na tym, że mam kłopot z powrotem do pamięci "od uruchomienia".
'23 R-LINE DSG
ODPOWIEDZ