i mogłby napisać co realnie za jej pomocą można regulować w samochodzie poza nawigacją.
Czy da się ustawiać klimatyzację, radio?
Ma Ktoś obsługę głosową?
Ma Ktoś obsługę głosową?
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Re: Ma Ktoś obsługę głosową?
Mam ten beznadziejny wynalazek. Przynosi firmie wstyd i zniechęca do korzystania z auta VW. Kosztuje jednorazowo 1290 PLN i jest to pieniądz wyrzucony w błoto. Opis na stronie VW był bardzo zachęcający i przedstawiał produkt jako pomocnego asystenta kierowcy. To mnie skusiło i niestety był to zakup w ciemno, bo nie można było tego przetestować. I nie można zwrócić. W praktyce bardzo irytująca i nieodpowiedzialna. Nie rozumie poleceń, przekłamuje i podaje odpowiedzi nie na temat. Potrafi być niegrzeczna. Wyraźnie widać, że produkt jest zdecydowanie niedopracowany (przynajmniej o języku polskim) i już dawno przestałem go używać. Pozostał niesmak i uczucie wprowadzenia w błąd przez VW.
VW T-ROC 2022, 1.5 DSG
Tak potwierdzam mojego Poprzednika. Wydana kasa w błoto. Polecenia głosowe są przez VW niezrozumiałe i do niczego nie doprowadzają.
Czyli nie potrafi przestawić temperatury klimatyzacji i wybrać stacji radiowej z listy zaprogramowanych stacji? Bo to by mnie intereseowało.
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Nie ma takiej opcji
OK, dzięki Panowie za informacje