Aktualizacja systemu
Re: Aktualizacja systemu
Od wczoraj po wejściu na ekranie w ikonę sklep pojawia się informacja:
" Korzystasz z starej wersji sklepu. Zaktualizuj oprogramowanie i spróbuj ponownie. W powiadomieniach można rozpocząć aktualizacje oprogramowania"
Nigdzie nie dostałem powiadomień więc nie wiem jak aktualizować ?
" Korzystasz z starej wersji sklepu. Zaktualizuj oprogramowanie i spróbuj ponownie. W powiadomieniach można rozpocząć aktualizacje oprogramowania"
-
Radio
W menu odszukujesz pozycję "aktualizacje" klikasz i dalej idzie samo.
2.0TSI DSG 4Motion R-line Sport
Włączam aktualizacje systemu i czarny ekranMarchewa78 pisze: ↑21 paź 2021, 20:24 Jak wejdziesz w menu to zsuń pionowo w dół tak jak się to robi w smartfonach.
-
Radio
Robisz to na włączonym zapłonie i odpalonym silniku?
2.0TSI DSG 4Motion R-line Sport
Tak na marginesie tej dyskusji to mam takie obserwacje z kilkunastu zainstalowanych aktualizacji, że miałem tylko jedną poważną aktualizację, która trwała długo i skutkowała pełnym restartem systemu i wyglądała tak - czas był około 15-20 minut wtedy

a reszta to takie, które po potwierdzeniu zgody na aktualizację robiły to w tle i nie było po nich restartu.
Z tej reszty to tylko przy niektórych było napisane, ale bardzo lakonicznie, przed co aktualizacja zrobi.
Natomiast miałem jakąś drugą dużą aktualizację wgrywaną w ASO bo zawsze proszę by wpięli samochód do systemu i zobaczyli, czy czegoś nie ma i uwawialiśmy się wtedy na osobny termin za kilka dni bo to jednak chwilę trwa i muszą mieć od tego człowieka na miejscu - cokolwiek to znaczy

a reszta to takie, które po potwierdzeniu zgody na aktualizację robiły to w tle i nie było po nich restartu.
Z tej reszty to tylko przy niektórych było napisane, ale bardzo lakonicznie, przed co aktualizacja zrobi.
Natomiast miałem jakąś drugą dużą aktualizację wgrywaną w ASO bo zawsze proszę by wpięli samochód do systemu i zobaczyli, czy czegoś nie ma i uwawialiśmy się wtedy na osobny termin za kilka dni bo to jednak chwilę trwa i muszą mieć od tego człowieka na miejscu - cokolwiek to znaczy
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Niestety nie działaMarchewa78 pisze: ↑21 paź 2021, 20:24 Jak wejdziesz w menu to zsuń pionowo w dół tak jak się to robi w smartfonach.
Dzisiaj u mnie zaistniała podobna sytuacja. Nie mogę wejść do sklepu, a aktualizacje systemu są niedostępne ponieważ mam najnowszą. Ciekawe, że daty aktualizacji wskazują na dzień dzisiejszy, a niczego nie potwierdzałem (zwykle pyta czy aktualizować). Dzisiaj z menu zniknęła także aplikacja "Spotify", której czasem używam gdy nie chce mi się parować telefonu. Prawdopodobnie ma to związek z tajemniczą aktualizacją, która trochę namieszała.KERAM pisze: ↑18 gru 2025, 10:42 Od wczoraj po wejściu na ekranie w ikonę sklep pojawia się informacja:
Nie mogę wejść do sklepu oraz pusty ekran po włączeniu aktualizacja systemu
Brak aktualizacji ( nie wyświetla się do pobrania). Sklep nie działa, Jakieś porady?
Z ciekawości kliknąłem w "Sklep" i mam identyczne objawy. Odsyłanie do aktualizacji i brak jakiejkolwiek aktualizacji do zianstalowania.
Co prawda nie wiem po co wchodzić w Sklep, są może jakieś super promocje świateczne na nawigcję i sterowanie głosowe bo tam nigdy nic wiecej w tym SKlepie nie było, ale faktycznie wygląda tak jak wygląda.
Co prawda nie wiem po co wchodzić w Sklep, są może jakieś super promocje świateczne na nawigcję i sterowanie głosowe bo tam nigdy nic wiecej w tym SKlepie nie było, ale faktycznie wygląda tak jak wygląda.
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.