Aktualizacja systemu
Re: Aktualizacja systemu
W sklepie faktycznie za dużego wyboru nie ma, ale jest chociażby Spotify, który można za darmo pobrać dla posiadaczy aktywnego "We Connect". Tak jak pisałem, ów ikona od Spotify zniknęła z mojego ekranu a Sklep nie działa i nie mam jak tego aktywować.
Witam...zakupiłem za pomocą apki w telefonie Spotify i jest ona aktywna w sekcji " Aplikacje typu in-car App" z tego co wiem w modelach 2025 a taki posiadam ma sie pokazać na ekraniku....ale jak u poprzedników aplikacje mego systemu są ale sie nie pobierają...czyli coś nie bangla po ich stronie...
Volkswagen T-Roc Final Edition 1.5 TSI 110 kW / 150 KM DSG 7-stopniowa
Witam...czy ktoś rozwiązał problem z niepobieraniem aktualizacji?
Mam ten sam problem
Witam
U mnie dziś gdy wracałem z pracy pokazała się możliwość aktualizacji systemu,zjechałem na bok kliknełem myśląc będzie chwila ale to trwało parę minut ale co wniosło to nie wiem,myślałem ,że rozwiąże mi problem z rozłączeniem połączenia AndroitAuto ale co dziwne tylko w dwóch miejscach w mieście i to się dzieje za każdym razem kiedy tam przejeżdzam ,dodam sytuacja ma miejsce 2 miesiące ,wcześniej było ok
U mnie dziś gdy wracałem z pracy pokazała się możliwość aktualizacji systemu,zjechałem na bok kliknełem myśląc będzie chwila ale to trwało parę minut ale co wniosło to nie wiem,myślałem ,że rozwiąże mi problem z rozłączeniem połączenia AndroitAuto ale co dziwne tylko w dwóch miejscach w mieście i to się dzieje za każdym razem kiedy tam przejeżdzam ,dodam sytuacja ma miejsce 2 miesiące ,wcześniej było ok
Potwierdzam dziś poszły aktualizacjie itp...spotyfy zainstalowane sklep działa...
Witam ponownie, dziś kolejna aktualzacja ,w info niby poprawa systemu ,naprawa aplikacji
Czy orientuje się ktoś czy po aktualizacji Discover Media znikają kodowane wcześniej adaptacje i trzeba je robić od nowa ?