Co sądzicie o T rocu 2026?
Re: Co sądzicie o T rocu 2026?
Czy w nowym trocu też plastiki trzeszcza na nierównościach?
Zrobiłem 6000 km i nic nie trzeszczy i do tego jest cicho nawet na kostce i to przy zawieszeniu w R-linę.Mam porównanie z ostatnią generacją Audi A4 i Kamiq.
Z tym trzeszczeniem plastików to raczej indywidalne przypadki. Mam wersję Style i od nowości przy niskich temperaturach trzeszczy przy słupku przedniej szyby po stronie pasażera. I właśnie najbardziej to słychać przy jeździe po nierównościach. Jak auto się nagrzeje to problem znika. Zgłosiłem to w serwisie ale nie dopatrzyli się by było coś nie tak z montażem. Także wychodzi na to, że to normalne.
Sprzedam VW T-roc 2, 1.5etsi 150KM, STYLE+dodatki, kod konfiguracji VZSN6WWR
+ 2lata/do 80tyś km/ dodatkowej gwarancji, przebieg 6500km, kolor wolf grey
Cena 145tyś zł
+ 2lata/do 80tyś km/ dodatkowej gwarancji, przebieg 6500km, kolor wolf grey
Cena 145tyś zł
Mozna spytac co sie stalo? problemy finansowe czy po prostu auto nie pasuje? Zwykla ciekawosc bez urazy.
Nie jestem do tego autka przekonany....i jeśli trafi się chętny, to przy nie dużej stracie finansowej chętnie sprzedam. Bardzo mało schowków, trochę plastikowo, brak 4x4, spodziewałem się lepszego przyspieszania....
No szczerze też poprzednie jakoś bardziej mnie cieszyło... Tu nie mam tego banana na ryjku....
-
Radio
Szkoda że nie wybrałeś bogatszej wersji z silnikiem 2.0 i napędem 4x4, byłbyś zadowolony.
2.0TSI DSG 4Motion R-line Sport
Nie ma jeszcze T Roca drugiej generacji z silnikiem 2.0.
2.0 TSI 4 MOTION DSG