Faktycznie nr importera jest taki sam jak komisji i który masz rok?
Edit:
Ok przeczytałem teraz, że 2021. Z tym, że ja nie mam jeszcze zatwierdzonego tygodnia produkcji, wiec poczekam aż zatwierdza i podpytam czy faktycznie mają już 22
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Podczas wczorajszej rozmowy, i tym samym kolejnym negocjacjom w salonie, samochód miałem już konfigurowany w nowym roku modelowym 2022, jeżeli chodzi o auto z silnikiem 1.5 TSI to jest już naliczana podwyżka inflacyjna (500 zł) oraz zdrożał jeden z kolorów, chyba blue ravenna czy coś takiego, z tego co pytałem odnośnie mojej konfiguracji toi jedyna zmiana, pytałem o jakieś zmiany w pakietach itp, pokazywał mi pismo koncernu, nic takiego na razie nie ma. Pozdro!
T-Roc 1.5 TSI Premium Sport Szary Indium Zamówiony: 26.05, produkcja: 36. tydzień (początkowo 29. )
Zamawiałem 27.04. i jeszcze nie mam przyznanego tygodnia produkcji. Po zalogowaniu na stronie volkswagen.pl i dodaniu samochodu mam "Rok modelowy: 2022"