W zeszłym tygodniu byłem u sprzedawcy zapytać "co słychać w temacie" powiedział że dostanę zaproszenie do zakładki myVolkswagen i że tam będą wszelkie informacje nawet z terminem "kiedy przypłynie" , news był ale przecież na zakładce to jestem dobre kilka miesięcy - i co? i nic jak nie było od 5 lipca zmian tak dalej nie ma, kwitnie na placu drugi miesiąc a VW nabrał wody w usta i są jak te owieczki (rodzaju męskiego), ani me ani be
Ludziom oczekującym mogę życzyć cierpliwości bo sam dwa dni temu odebrałem auto po prawie 5 miesiącach oczekiwania i wiem co to znaczy.
Właśnie jadę trochę potestować auto w trasie , póki co rozgryzanie systemów oraz obsługi infotaiment. Jazda bardzo przyjemna auto słucha się kierowcy nie robiąc niespodzianek. Ogólnie czas oczekiwania długi lecz w późniejszym czasie zapomnicie o tym wszystkim kiedy już pierwszy raz wyjedziecie z salonu wiem po sobie.
ps. Już korci symbol S żeby go przegonić Pozdrawiam wszystkich
Zamówiony 09.06.2021 -T-Roc 2.0 TSI Premium Sport+ bajery
12.10 produkcja 13.10 na statek 25.10 w Poznaniu. 29.10 dostarczony pod salon.
Odebrany 08.11.21
230 KM 400 Nm + DSG mod
Jeśli na my volkswagen de nie m zdjęcia to oznacza że produkcja jest nie zakończona?Mam VIN i instrukcje multimedia ale nie ma zdjęcia... od 20lipca w produkcji
Prasa portugalska podała informacje, że Autoeuropa ma wrócić do produkcji 6 września, ale ma zacząć korzystać z jakiegoś programu wsparcia w celu utrzymania zatrudnienia. Nie podano jak wpłynie to na produkcję. Jeszcze tydzień temu krążyły plotki o przesunięciu powrotu na linie produkcyjną o kolejne tygodnie. Pewną informacją jest, że nie wyprodukują w tym roku planowanej wcześniej ilości T-roców.
Pozostaje tylko cierpliwie czekać i mieć nadzieję, że części dla naszych samochodów będą dostępne wcześniej niż później.
Zamówiony 09.06.2021 -T-Roc 2.0 TSI Premium Sport+ bajery
12.10 produkcja 13.10 na statek 25.10 w Poznaniu. 29.10 dostarczony pod salon.
Odebrany 08.11.21
230 KM 400 Nm + DSG mod