Co sądzicie o T rocu 2026?
Re: Co sądzicie o T rocu 2026?
W nowym T-Rocu siedziałem, obmacałem sobie go, pozaglądałem i jak z zewnątrz podoba mi się bardzo to już w środku jakoś dziwnie. Miejsca z przodu tyle samo od drzwi do drzwi (tył mnie nie interesuje bo max 2 osoby), natomiast jakoś tak inaczej prawa noga opierała mi się o konsolę środkową, tak boleśniej. Szeroka jest i niżej poprowadzona koło łydki. Wnętrze ma tę samą szerokość co poprzedni a taką "tacę" wywalili więc słabo i jakoś tanio wygląda plastik z której jest zrobiona. Bagażnik - wielkiej różnicy nie ma. Kilka centymetrów na długość. Tablet przed kierowcą jak z Aliekspress, strasznie badziewny z wyglądu. Ten na środku w innym stylu - brak spójności, chaos na tej desce straszny. Ta sławna już klamka na drzwiach w sumie fajna i da się otworzyć, ale przy zamykaniu trzeba objąć dłonią cały, szeroki podłokietnik i to już nie jest fajne. Nie spodobał mi się, a przecież w środku przebywam i tam mam się dobrze czuć. Poczekam na lifting i lepsze ceny (rabaty) i kolory bo teraz wybór żaden!
Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy 2021 Biały / Life Plus 1.5 TSI 150 KM DSG 2025 Petrol blue
Witam
Mam na jazdę testową zrobiłem trasę Bydgoszcz Wrocław i s powrotem nawet w porządku, jest bardzo duże opóźnienie na gaz ,jadąc ze stałą prędkością chcąc przyspieszyć delikatnie się nie da trzeba pedał gazu wcisnąć do oporu. Spalanie wyszło 7,4 na całej trasie.
Mam na jazdę testową zrobiłem trasę Bydgoszcz Wrocław i s powrotem nawet w porządku, jest bardzo duże opóźnienie na gaz ,jadąc ze stałą prędkością chcąc przyspieszyć delikatnie się nie da trzeba pedał gazu wcisnąć do oporu. Spalanie wyszło 7,4 na całej trasie.
To z ciekawości co dodałeś do wersji Style? Ja bym dodał:
System nagłośnienia - Harman Kardon 8 głośników + subwoofer
Reflektory IQ. Light Led Matrix
Szyba tylna oraz boczne, przyciemniane
Koło zapasowe, dojazdowe
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Dodałem - szyby przyciemniane, harman kardon, koło zapasowe i opony wielosezonowe, bezdotykowe zamykanie i otwieranie bagażnika