Agajack pisze: ↑09 wrz 2021, 13:05
A i jeszcze jedno mój dealer powiedział że auta wyprodukowane wcześniej stoją na placu zestawione autami wyprodukowany później.I wbrew logice zamiast doposażac te wcześniej wyprodukowane to robią odwrotnie istny cyrk.
Agajack pisze: ↑09 wrz 2021, 13:05
A i jeszcze jedno mój dealer powiedział że auta wyprodukowane wcześniej stoją na placu zestawione autami wyprodukowany później.I wbrew logice zamiast doposażac te wcześniej wyprodukowane to robią odwrotnie istny cyrk.
To samo mi mówił jakieś 2 tyg temu kumpel handlowiec w Gorzowie. Nawet tu o tym pisałem.
Z odgruzowaniem pewno czekają, aż im sprzedaż spadnie i zamównienia na nowe :/
"Na Zachodzie bez zmian..." niestety, dupa blada, sprzęty będą ale na gwizdkę chyba Dziś pytam się dealera co tam słychać i nic, a jak się spytałem: gdybym zamówił dziś T-roca to na kiedy by był? tego nie wiedział, ale Golf zamówiony dziś - realizacja koniec II kw 2022
pbs pisze: ↑09 wrz 2021, 16:12
ale Golf zamówiony dziś - realizacja koniec II kw 2022
Myśl pozytywnie - opon zimowych nie trzeba od razu kupować! Ja mam termin realizacji na połowę listopada, już zimówki przeglądałem ale chyba niepotrzebnie. W marcu już wiosna się zaczyna
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień