Wiadomo że z rury wydechowej w chłodne dni będzie leciała woda z wydechu, ale u mnie ze spawow z po lewej i po prawej stronie puszki tłumika kapie też. Macie tak?
Właśnie wymieniono łożysko na gwarancji. Wszystko sprawnie załatwione. Mam nadzieję że już będzie bez kolejnych awarii.Z ciekawości zastępczy miałem 1,0 tsi tcross i mial identyczne spalanie jak mój troc 150 km dokładnie na tej samej trasie.Widac różnice pomiędzy start stop z instalacją 48V na plus.
madhunt3r pisze: ↑22 kwie 2026, 20:55
Wiadomo że z rury wydechowej w chłodne dni będzie leciała woda z wydechu, ale u mnie ze spawow z po lewej i po prawej stronie puszki tłumika kapie też. Macie tak?
Witam. Mam podobnie , kapie tylko z lewej strony. W poniedziałek jestem umówiony do serwisu.
madhunt3r pisze: ↑22 kwie 2026, 20:55
Witam. Mam podobnie , kapie tylko z lewej strony. W poniedziałek jestem umówiony do serwisu.
Daj znać co powiedzą w aso, bo podobno to otwory techniczne żeby woda nie stała w wydechu i żeby nie gnił wydech
ASO twierdzi że wszystkie tak mają .Pokazali swoje auto do jazd próbnych na podnośniku ale tam były tylko te ciemne miejsca .Kropli wody nie było a oni twierdzą że to od wody a według mnie to przegrzany materiał po spawaniu wieszaka tłumika. Usterka zgłoszona akcji brak .Zastanawiam się co robić dalej. Czy inni nie mają tego problemu albo nie zwracają na to uwagi.