Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Podobno auta zamówione pod klienta jadą pociągiem do Poznania i potem lohra do salonu.
A ty Edyta swoje już masz ? Czy tez czekasz ?
Ostatnie info mam takie, że od 1 lutego jest w Emden, czekam na update. Prawdę mówiąc mam już poważnie dosyć - zamówienie z czerwca... Gdyby nie różnica w cenie na korzyść t-roc'a, już bym jeździła konkurencją do wzięcia od ręki 

to mamy ten sam status oczekiwania

Nie kosztowało by mnie wiele więcej, pracuje w Niemczech więc spokojnie bym go ubezpieczył i zarejestrowałandy1951 pisze: ↑11 lut 2023, 20:08A przypuszczasz jak by cię to kosztowało chyba więcej niż możesz przypuszczać ubezpieczyć musiałbyś w Niemczech zarejestrowaćDaro2 pisze: ↑11 lut 2023, 15:17Teraz żałuję że nie zamówiłem auta w Niemczech, przypuszczam że już bym kilka miesięcy nim jeździłY@rek pisze: ↑11 lut 2023, 14:43 Wydaje mi się, że polski rynek nie jest bardzo atrakcyjny dla właściciela VW. Przeanalizowałem kilka cenników dostępnych w internecie dla Holandii, Belgii, Francji, Włoch i oczywiście Niemiec. W przeliczeniu na euro polskie ceny na tle rynków Europy Zachodniej są dla VW relatywnie niskie i chyba dlatego jesteśmy trochę inaczej traktowani.![]()
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Dodatkowo niemieckie salony mają obowiązek zapewnić samochód "zastępczy", jeśli oczekiwanie jest dłuższe niż wpisane terminy na zamówieniu. Ceny bezwzględne w euro wyższe, ale licząc w cenie za godzinę pracy to 4x tańsze

Ale ty też dostałeś list przewozowy to powinieneś wiedzieć co w nim jest
Jak będę miał chwilę to na pewno go wkleje
[/quote]
Daro2 obiecałeś pokazać list przewozowy. Trzymam Cię za słowo
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023 

Daro2 obiecałeś pokazać list przewozowy. Trzymam Cię za słowo
[/quote]
Tu coś wkleić na tym forum to jakaś masakra

T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Daro2 Wiem, wiem. A może skopiować tekst ( wyciąć co trzeba ) i wkleić tutaj 
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023 

Tylko że tu nic się nie da wkleić, żadnego pliku, nic