Podsumowując, skoro zbliżam się do szczęśliwego (mam nadzieję) zakończenia tej historii:
Style 1.5 dsg, pakiety comfort i black style, grzana kierownica, kamera cofania, ergoactive, easy open&close, koło dojazdowe.
Zamówienie 20-06, start produkcji 13-09, koniec produkcji 18-10, odbiór umówiony na 11-03.
Y@rek pisze: ↑09 mar 2023, 23:35
Zdaje się, że zniknął rabat 6000zł. Podwyżki nie ma, jest tylko brak "promocji". Może to pocieszy wszystkich wytrwale oczekujących.
W PL Style 1.5 TSI DSG obecnie kosztuje 145 000 PLN.
W DE ta sama wersja 35 450 EUR, ~166 000 PLN przy kursie 4,68.
Ciekawe czy rabat wróci..
Cześć,
Mam pytanie czy jest możliwość sprawdzenia jaki jest status zamówienia samochodu, zamówiliśmy T-Roca koniec sierpnia i ciągle nie jesteśmy w stanie uzyskać rzetelniej informacji od sprzedającego... Ciągle teksty będzie za tydzień, będzie do dwóch tygodni itp i trwa to już dwa miesiące...
vojtek12345 pisze: ↑10 mar 2023, 11:24
Cześć,
Mam pytanie czy jest możliwość sprawdzenia jaki jest status zamówienia samochodu, zamówiliśmy T-Roca koniec sierpnia i ciągle nie jesteśmy w stanie uzyskać rzetelniej informacji od sprzedającego... Ciągle teksty będzie za tydzień, będzie do dwóch tygodni itp i trwa to już dwa miesiące...
Nie ma takiej możliwości, sprawdzić może tylko diler, ale nie martw się sam tu nie jesteś, ja czekam od 7 kwietnia
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,