Na liczniku wyskoczyło "przegląd" - robić czy olać?
Na liczniku wyskoczyło "przegląd" - robić czy olać?
Elo : )
Jakoś 55 tysi przejechane, do końca stycznia mam jakiś pakiet, ale mogę nie zdążyć, bo dopiero dzisiaj zadzwoniłem do ASO.
Ten przegląd taki co wyskakuje to jest ściema jakaś i nabijanie kasy czy to jest ważne jakoś bardzo?
Olej był robiony jakoś relatywnie nie tak dawno, przegląd ten urzędowy mam jeszcze na rok.
W ASO mi zaśpiewali albo w pakiecie jeden termin do jutra (ciężko urwać się z roboty), albo 2500 PLN że jakiś tam płyn hamulcowy itp. pierdoły.
Brać to na serio czy nie?
Z kolei jakiś pakiet mają że to też w pakiecie jest i kosztuje 3000 ale tak z dnia na dzień to ja nie mam od tak 3 koła żeby im dać, musiałbym mocno przemyśleć.
Się trochę powkurzam...
Masakra, generalnie wszyscy ciągle chcą po tysiak, dwa, trzy, za wszystko - nagle, z dnia na dzień. Jak nie basen to opony wymieniaj jak nie u lakiernika zrobić draskę to coś tam... i ceny miazga... a według rządu to jesteśmy bogaczami, wrrr
Jakoś 55 tysi przejechane, do końca stycznia mam jakiś pakiet, ale mogę nie zdążyć, bo dopiero dzisiaj zadzwoniłem do ASO.
Ten przegląd taki co wyskakuje to jest ściema jakaś i nabijanie kasy czy to jest ważne jakoś bardzo?
Olej był robiony jakoś relatywnie nie tak dawno, przegląd ten urzędowy mam jeszcze na rok.
W ASO mi zaśpiewali albo w pakiecie jeden termin do jutra (ciężko urwać się z roboty), albo 2500 PLN że jakiś tam płyn hamulcowy itp. pierdoły.
Brać to na serio czy nie?
Z kolei jakiś pakiet mają że to też w pakiecie jest i kosztuje 3000 ale tak z dnia na dzień to ja nie mam od tak 3 koła żeby im dać, musiałbym mocno przemyśleć.
Się trochę powkurzam...
Masakra, generalnie wszyscy ciągle chcą po tysiak, dwa, trzy, za wszystko - nagle, z dnia na dzień. Jak nie basen to opony wymieniaj jak nie u lakiernika zrobić draskę to coś tam... i ceny miazga... a według rządu to jesteśmy bogaczami, wrrr
Re: Na liczniku wyskoczyło "przegląd" - robić czy olać?
Zapytałbym po prostu w ASO jak to się ma do ciągłości gwarancji bo zakładam, że samochód ma jeszcze gwarancję.
A co do cen to trudno się dziwić, bo płaca minimalna rośnie jak szalona.
A co do cen to trudno się dziwić, bo płaca minimalna rośnie jak szalona.
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Jak nie na gwarancji i nie zamierzasz sprzedawać a więc nie zależy Ci na historii serwisowej to olać. A serwisować w tańszych warsztatach. Przykładowo filtr przeciwpylkowy można samemu wymienić w parę chwil a serwis woła za to ze dwie stówki. Dramat.
T-Roc Life Plus 1.5 150KM manual
Dzięki za odpowiedzi.
Gwarancji nie ma już, ale jeszcze jakiś taki roczny abonamento-gwarancję mieliśmy, bo kupiłem rok temu (już nie będę wchodził w szczegóły ; )
Ale udało się dzisiaj odstawić jednak także ufff
A ja mam schizę na ASO ; )
że potem sprzedać fajniej powiedzieć, że wsio w ASO i na papierze...
Klimę mogę "u Ździcha" zrobić, ale dopóki jako tako stać to ASO... niestety ; ) i stety.
Auto fajne na maksa : ) T-Rock rulz : )
Tylko te ceny... no i nowe T-Rocki może jak będą w Chinach robić to tańsze będą? : ) hehe
Gwarancji nie ma już, ale jeszcze jakiś taki roczny abonamento-gwarancję mieliśmy, bo kupiłem rok temu (już nie będę wchodził w szczegóły ; )
Ale udało się dzisiaj odstawić jednak także ufff
A ja mam schizę na ASO ; )
że potem sprzedać fajniej powiedzieć, że wsio w ASO i na papierze...
Klimę mogę "u Ździcha" zrobić, ale dopóki jako tako stać to ASO... niestety ; ) i stety.
Auto fajne na maksa : ) T-Rock rulz : )
Tylko te ceny... no i nowe T-Rocki może jak będą w Chinach robić to tańsze będą? : ) hehe
Taki przegląd na 60 tys km to za ile?
1.5 DSG 6,2 spalanie
2500 w Gdańsku u Plichty
Dziękuję za info.
W tym przeglądzie są świece.
Ceny pakietów z czasem okazują się bardzo atrakcyjne
W tym przeglądzie są świece.
Ceny pakietów z czasem okazują się bardzo atrakcyjne
1.5 DSG 6,2 spalanie
Mi na przeglądzie w maju 2023r przy ok 28 tys/km ( 1630 zl) zaproponowano pakiet z 2 przeglądem przy ok.60 tys/km za kwotę 3 tys/zł (2 przeglądy) płacę raty po 125 zł do kwietnia 2025r. wychodzi że to dobra cena i moją decyzja ?.ktoś pisze że przegląd przy 60 tys/km to kodzt 2500 zł + 1630 zł = 4130 zł więc zyskuję ok.1130 żl !.
Pakiety tak, ale takie jak wcześniej kupisz... te przeglądowe średnio.
Tak, są świece w tym.
Tak, też mi mówili ten pakiet za 3 koła na 2 lata.
No przy 60k u mnie 2500, nic nie wiem o 1630 - za co?
Tak, są świece w tym.
Tak, też mi mówili ten pakiet za 3 koła na 2 lata.
No przy 60k u mnie 2500, nic nie wiem o 1630 - za co?