Cześć jak w temacie czy jest sposób na wyciągnięcie zagłówków ponieważ chcę założyć pokrowce na fotele?
Pzdr
Demontaż zagłówków przednich i tylnich w T-ROC
-
Demontaż zagłówków przednich i tylnich w T-ROC
VW T-Roc 2024 1.5 TSI DSG7
Re: Demontaż zagłówków przednich i tylnich w T-ROC
Tak jest. Najpierw boczny przycisk i na maksa do góry. Potem. Wymierz środek pomiędzy prętami. Ciągnij palcem po tyle oparcia z 20 do 30cm w dół. Mocno naciskając bardzo mocno. Wyczaisz miejsce gdzie trzeba nacisnąć i wychodzi bez problemu. W żadnym serwisie w Łodzi nie wiedzieli
. Działa na przednich fotelach. Na tylnym nie sprawdzałem. Jak masz kogoś do pomocy to będzie łatwiej.

T-ROC LIFE Plus 1.5 Manual.
Odbiór 10 stycznia 2025
Odbiór 10 stycznia 2025

Jakieś dedykowane pokrowce ? Też o tym myślę bo te na wymiar są jak oryginał a chronią i są z fajnych materiałówPietrus417 pisze: ↑22 lut 2025, 12:23 Cześć jak w temacie czy jest sposób na wyciągnięcie zagłówków ponieważ chcę założyć pokrowce na fotele?
Pzdr
T-Roc Life Plus 1.5 150KM manual
-
https://allegro.pl/oferta/pokrowce-ze-s ... 4532715049strzelec pisze: ↑22 lut 2025, 22:32Jakieś dedykowane pokrowce ? Też o tym myślę bo te na wymiar są jak oryginał a chronią i są z fajnych materiałówPietrus417 pisze: ↑22 lut 2025, 12:23 Cześć jak w temacie czy jest sposób na wyciągnięcie zagłówków ponieważ chcę założyć pokrowce na fotele?
Pzdr
Ja zamówiłem takie. Szyją w różnych kolorach z różnych materiałów jakie sobie wybierzesz. Do wyboru jest na pewno eko skóra alkantara chyba zamsz i coś tam jeszcze a pokrowce naprawdę świetnie uszyte (miesiąc czekania) + oferują montaż za dodatkową opłatą u siebie.
-
Dzięki wielkie !Seba666 pisze: ↑22 lut 2025, 18:40 Tak jest. Najpierw boczny przycisk i na maksa do góry. Potem. Wymierz środek pomiędzy prętami. Ciągnij palcem po tyle oparcia z 20 do 30cm w dół. Mocno naciskając bardzo mocno. Wyczaisz miejsce gdzie trzeba nacisnąć i wychodzi bez problemu. W żadnym serwisie w Łodzi nie wiedzieli. Działa na przednich fotelach. Na tylnym nie sprawdzałem. Jak masz kogoś do pomocy to będzie łatwiej.