No cóż ... kupiłem więc przedsprzedaży ... kota w worku
Co sądzicie o T rocu 2026?
Re: Co sądzicie o T rocu 2026?
Ja szedłem po tiguana, kupilismy t roca...ale przed siedziałem w nim więc miałem porównanie...a autem jeździ 99% żona więc zadowolona
Jeździ się całkiem fajnie, szczególnie w mieście..... ale jest to jednak małe autko i te 12cm więcej na długości niewiele dało, wysocy (ponad 185cm) z tyłu mają ciężko... więc dalej to auto dla 2os lub 2+1
Tak, to zawsze było auto dla 2+1
Chyba w tym roku t roc powinien otrzymać travel assista 3.0 = rozpoznawanie świateł na skrzyżowaniu i znaków stop
Chyba w tym roku t roc powinien otrzymać travel assista 3.0 = rozpoznawanie świateł na skrzyżowaniu i znaków stop
U mnie pokazuje wskazówki z AA tylko na zegarach, na HUD już nie (nie mam wykupionej fabrycznej navi). Może trzeba coś ustawić w menu.WojtekBigos pisze: ↑03 mar 2026, 22:43 Co do HUD i informacji z map Google, to potrzebny ktoś, kto nie ma map od VW i potwierdzi, że ma wskazówki na HUD z AA - może obecność map producent aktywuje jakąś opcję, której ja nie mam![]()
W oficjalnej instrukcji VW brak takich szczegółów.
cyfrowy proletariat
Bo to tez jest chyba na zasadzie "cos za cos".
Nierzadko auta azjatyckie miewają jakos wiecej miejsca w środku kosztem tego ze siedziska krótkie.
Europejskie - wygodniejsze fotele ale np.mniej miejsca na nogi z tylu itp.
U mnie z AA (janosik) też pokazuje tylko na zegarach,na habie już nie.
Co do czasu oczekiwana to się nieco wydłuża szczególnie przy pakiecie technology i matrix przy nadanym VIN i statusie do produkcji jest be zmian 1,5 miesiąca i ciężko powiedzieć kiedy się wyprodukuje. Rezygnacja i szukanie jednak coś ze stocku:)
Właśnie odebrałem Rline ze stocku. Pierwsze wrażenia to aż nie jest taki plastikowy jak wszyscy mówią, ten segment tak ma. Spasowanie dobre a wygląd kwestia gustu.Mi się podoba taka prostota bez wodotrysków.Czy duży wyświetlacz to źle. Dla mnie jest ok. Działa bardzo dobrze tak jak i dotykowe przyciski,Spalanie 5,5 l na trasie 600 km przy średniej 100km/h. Wiadomo to pierwsze km więc była spokojna jazda. Na żywo prezentuje się lepiej, ma fajne proporcje.Czy cena duża?Wszystko zależy od rabatu.Mi się udało 24 tysiące i nie brałem auta w kredyt,na firmę czy grupę zawodową więc uważam że cena była bardzo dobra.Ja polecam.
Jeśli mam się do czegoś doczepić to nie wiem czemu projektanci:
- nie dali ambiente na tylnie drzwi (w Tigu jest)
- nie zrobili schowka na okulary w podsufitce
- nie dali ambiente na tylnie drzwi (w Tigu jest)
- nie zrobili schowka na okulary w podsufitce