Mam taką zagwozdkę.
Sytuacja przykładowa: Jadę z włączonym radiem, słucham muzyki lub wiadomości i z włączonym Android auto na nawigacji. Chcę w pewnym momencie po prostu wyłączyć radio ale nie nawigację czyli nie całą tę aparaturę. Wyłączę gałeczką to mi zniknie wszystko. Włączę gałeczką - znów mi radio gra.
Mogę ściszyć ale czy to jedyny sposób?
RADIO
-
Re: RADIO
Opcja numer jeden: "mute" jest jak rozwiniesz "od góry, do dołu" panel z ustawieniami.
Opcja numer dwa jest durna, ale działa: dotykasz jeszcze raz "radio", przełącza się w tedy na radio internetowe, ale jak nie masz tam nic ustawione to po prostu nie gra
i nawigacja działa dalej.
Niemiec płakał jak programował...
Opcja numer dwa jest durna, ale działa: dotykasz jeszcze raz "radio", przełącza się w tedy na radio internetowe, ale jak nie masz tam nic ustawione to po prostu nie gra

Niemiec płakał jak programował...
To też odkryłem, tyle że to jak wyciszyć guziolem na kierownicy.Ziomekatomek
Opcja numer jeden: "mute" jest jak rozwiniesz "od góry, do dołu" panel z ustawieniami.
Sprawdzę, dzięki!Ziomekatomek
Opcja numer dwa jest durna, ale działa: dotykasz jeszcze raz "radio", przełącza się w tedy na radio internetowe, ale jak nie masz tam nic ustawione to po prostu nie grai nawigacja działa dalej.
Zacznę tęsknić za sprawdzonym przez lata uchwytem na telefon przyssanym do szyby. I komu to k...a przeszkadzało?! Teraz multifunkcyjność rządzi.Niemiec płakał jak programował...
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021
No to jest pop.. z wyłączeniem radia tzn., brakiem takiej mozliwości