Komunikaty o awarii światła cofania
-
Kropichrust
Re: Komunikaty o awarii światła cofania
Dziękuję za obszerna odpowiedź
Na razie dostane auto zastępcze na kilka dni, a mój T-Cross jedzie na serwis. Ma mieć diagnostę który będzie miał kontakt z serwisem technicznym VW i wszystkie kody i procedury. Będą go tym razem testować i może tym razem się uda. Wszystkie procedury mające na celu pozbycie się klienta nie zadziałały
. Problem w sofcie jest bardzo możliwy, ale wydaje mi się że wtedy losowo by ten błąd wyskakiwał, a zauważyłem że pojawia się właściwie zawsze jak jest mokro…To sugeruję jakieś drobne zwarcie faktycznie, albo problem który mial dostawca komponentu z ESD…Może trzeba było jednak kupić chińczyka
-
JanDzyndzel
Chinczyka to można raz na tydzien, np.ryż smarzony.
Tam jak pojawiaja sie tego typu akcje to musi byc dobra zabawa
))
Tam jak pojawiaja sie tego typu akcje to musi byc dobra zabawa
Tcross R+ 1.5 2025
SMAŻONYJanDzyndzel pisze: ↑29 lip 2026, 21:18 Chinczyka to można raz na tydzien, np.ryż smarzony.
Tam jak pojawiaja sie tego typu akcje to musi byc dobra zabawa))
-
Kropichrust
Wyjaśnione. Lampa była dobra i została niepotrzebnie wymieniona. Po 4 wizycie w serwisie VW stwierdzil, że nie potrafią tego naprawić i nie jest to jednostkowy przypadek mojego auta. Będzie cicha akcja serwisowa w Q3 2026. Winne jest oprogramowanie. Na razie jeździj sobie kliencie takim autem i czekaj jak będzie update softu.Jakaś rekompensata za to że od początku auto nie jest sprawne? NIC. Nie mamy Pańskiego plaszcza i co nam Pan zrobi? To jest poolside przenoszenia produkcji do Chin. Są w stanie podrobic mechanike, ale z soften jest gorzej.