Przednie lampy led
Przednie lampy led
Panowie przednie lampy led maja tak jakby po dwie soczewki tzn.po zewnętrznych są ledy czyli krotkie i dlugie światła a mi chodzi te od wewnątrz od chlodnicy.Kiedy sie zapalają czy wogóle sie zapalają albo jak je właczyć,od czego są.Próbowałem i nie udało mi się ich właczyć.Bo swiatła długie sie świecą po zewnętrznych
Re: Przednie lampy led
Niestety nasze auta to jedne wielkie oszczędności VW, właśnie dowiedziałeś się o kolejnej i tak co dzień będziesz odkrywał kolejne. Te wewnętrzne światła to tylko fantomy, do niczego nie służą, to tylko taka ozdoba dla "poważniejszego" wyglądu, by je upodobnić do większych braci VW, tj. Passatów, Tiquanów, Arteonów itd.
Premium 2.0 TSI 4Motion DSG, pakiety: komfort, drogowy, sport, zimowy, el. pokrywa bagażnika, Beats, DAB
Ciekawe , bo wyglądają gabarytowo do tych z T-Roca , jakby je spróbować przełożyć , sprawdzę w katalogu części czy coś jest na ten temat
Ale kombinowanie to dopiero po gwarancji
Ale kombinowanie to dopiero po gwarancji
w t rocku tez ...atrapy
Dzięki za wyjaśnienie przynajmniej teraz wiadomo
2.0TSI DSG 4Motion Premium Ravenna Blue/Black
Pakiet: Komfort, Drogowy, Sport, Zimowy, Siedzenia Komfortowe; Elektryczna Pokrywa Bagaznika
Pakiet: Komfort, Drogowy, Sport, Zimowy, Siedzenia Komfortowe; Elektryczna Pokrywa Bagaznika
Bo to są podświetlane atrapy, tyko markują prawdziwe światła...
Premium 2.0 TSI 4Motion DSG, pakiety: komfort, drogowy, sport, zimowy, el. pokrywa bagażnika, Beats, DAB