1 - Główne zegary - mam jakieś tam wybrane zegary z dostępnych w menu i na środku mam ustawione chwilowe spalanie - BArdzo często po postoju i odpaleniu auta zamiast chwilowego spalania pojawia mi się tam KOMPAS - wtf - jakbym chciał kompas to bym se go tam ustawił ale jest mi on zupełnie niepotrzebny - szczególnie ze info przy nim jest iż jest niedostępny - bo nie opłaciłem map VW i nie zamierzam tego robic, bo jade na androidach
2. Panel klimy żyje swoim życiem po ponownym odpaleniu - Czasem potrafi wystartować z włączonym grzaniem szyby, czasem potrafi zmienić temp, czsem ustawia siłę nawiewu na 50% - to tez jest zaskakujące, bo wyłączam samochod na innych ustawieniach. Raz mi sie zdarzyło, że jakos szybko chciałem wyłączyć start-stop i dioda sie nie zaświeciła a sam s&s był wyłączony w systemie...logika podświetlania się zmieniła...to musi dzialac na jakiejś komunikacji do głównego komputera...i sie to potrafi rozjechać. Jak i wczytać jakies przypadkowe ustawienia początkowe, wtf co za amatorzy to robią i jak testują. Załuje że nie ma tu natywnego Androida, tylko jakis VW gniot.
Ktos ma podobne problemy ?
Gdzies w menu jest chyba możliwość sprawdzenia wersji softu - możecie się podzielić co tam u Was sa za wersje ?
nie robie z tym samochodem nic co by moglo powodować takie problemy poza podłączeniem telefonu po BT z android AUTO