Zamykanie bagażnika pilotem?
Re: Zamykanie bagażnika pilotem?
U mnie w Troczku mogę zamykać i otwierać klapę pilotem jak i przyciskiem w kabinie po stronie kierowcy. Może to kwestia softa. mam model 2018
2.0 TSI DSG 4Motion

Nie ma. Dopiero w Tiguanie.
T-Roc Premium 2.0 TDI DSG 4motion Black Oak
Dach panoramiczny, DCC, Kamera cofania, Instalacja telefoniczna, Elektryczna pokrywa bagażnika
Pakiety: Drogowy, Komfort, Zimowy
Zamówienie: 05.04.2018
Odbiór: 25.01.2019 (zmiana z 1.5 TSI na 2.0 TDI)
Dach panoramiczny, DCC, Kamera cofania, Instalacja telefoniczna, Elektryczna pokrywa bagażnika
Zamówienie: 05.04.2018
Odbiór: 25.01.2019 (zmiana z 1.5 TSI na 2.0 TDI)
Nogą nie mam możliwości. Nie mam tej opcji i spokojnie daje sobie bez niej rade heh;)

2.0 TSI DSG 4Motion

Dokładnie, bez nogi .Śmiało można dać sobie radę pilotem i działa bez zarzutu. Jak coś wystaje z bagażnika to przy zamykaniu, automat zatrzyma klapę.
2.0 TSI DSG 4Motion

Jakby kogoś interesowało to na allegrogo jest komplet za 1 tyś + montaż i pewnie zaprogramowanie. Ciekawe ile w salonie by wzięli za dołożenie ? Osobiście nie brałem tej funkcji , ale teraz w weekend miałem taki samochód i nie powiem że fajny bajer.
https://allegro.pl/oferta/klapa-elektry ... 7977007700
https://allegro.pl/oferta/klapa-elektry ... 7977007700
- darekrezmer
Bardzo użyteczny dodatek klapa elektryczna . Szczególnie , że można ją "zaprogramować" na otwieranie się do żądanej wysokości - ja tak mam bo mam nisko drzwi od garażu i musiałem trochę obniżyć
T-roc 2.0 TSI DSG 4motion
Możesz opisać jak to zaprogramowaćdarekrezmer pisze: ↑07 maja 2019, 16:57 Bardzo użyteczny dodatek klapa elektryczna . Szczególnie , że można ją "zaprogramować" na otwieranie się do żądanej wysokości - ja tak mam bo mam nisko drzwi od garażu i musiałem trochę obniżyć
1.5 TSI Premium,manual
Czy ktoś już wie jak zakodować zamykanie z pilota i może się tym podzielić?
T-Roc Premium 1.5 TSI DSG KURKUMA
AID, DCC, Kamera cofania, Instalacja telefoniczna, Elektryczna pokrywa bagażnika, Keyless Access
AID, DCC, Kamera cofania, Instalacja telefoniczna, Elektryczna pokrywa bagażnika, Keyless Access
Matik
Nic nie trzeba kodowac przytrzymujesz dłużej na pilocie przycisk od otwierania/zamykania pokrywy bagaznika i to wszystko.
Nic nie trzeba kodowac przytrzymujesz dłużej na pilocie przycisk od otwierania/zamykania pokrywy bagaznika i to wszystko.
2.0TSI DSG 4Motion Premium Ravenna Blue/Black
Pakiet: Komfort, Drogowy, Sport, Zimowy, Siedzenia Komfortowe; Elektryczna Pokrywa Bagaznika
Pakiet: Komfort, Drogowy, Sport, Zimowy, Siedzenia Komfortowe; Elektryczna Pokrywa Bagaznika