Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Cześć. To ja jutro rejestruję TR. Dziś przyjechał ...
-
Odebrałem padlinę… felgi miały być dwukolorowe a są srebrne, na kierownicy zadrapanie na srebrnym plastiku niestety zauważyłem już pod domem.
To już nie ta jakość wykonania i obsługi co kiedyś.
Dobrze ze drożeją to nie będę miał sentymentów żeby sprzedać.
Grupę VAG będę już pomijał przy szukaniu kolejnego.
To już nie ta jakość wykonania i obsługi co kiedyś.
Dobrze ze drożeją to nie będę miał sentymentów żeby sprzedać.
Grupę VAG będę już pomijał przy szukaniu kolejnego.
Mamy kogoś komu wyprodukowali auto w zeszłym tygodniu? (w sobotę 25.03 pojawił się VIN na myVolkswagen). Macie jakieś informacje od dealera czy auta z tej partii załapały się na rejs Patarą (z portu wypłynęła w poniedziałek 27.03, a jutro dopływa do Emden).
Niestety od mojego sprzedawcy nie jestem w stanie wyciągnąć jakichkolwiek informacji - nawet nie przekazał mi informacji, że samochód trafił do produkcji i został wyprodukowany, dopiero ja poinformowałem go o tym fakcie:/
Niestety od mojego sprzedawcy nie jestem w stanie wyciągnąć jakichkolwiek informacji - nawet nie przekazał mi informacji, że samochód trafił do produkcji i został wyprodukowany, dopiero ja poinformowałem go o tym fakcie:/
Mam jeszcze jedno pytanko- jeśli pobiorę We Connect i przejdę całą procedurę rejestracji powinienem mieć dane dotyczące aktualnej lokalizacji pojazdu oraz jego przebiegu? Czy dopiero będzie to możliwe przy odbiorze auta?
Całej procedury do końca nie przejdziesz bez samochodu, ponieważ musisz dokończyć rejestrację poprzez radio w Twoim aucie i to będzie właśnie najważniejszy i ostatni krok.
Cześć, może ktoś mi pomoże w rozwiązaniu mojego problemu. Mam nr zamówienia, który wpisuję do myVolkswagen i wyskakuje mi błąd:
"To nie jest prawidłowy numer zamówienia ani numer identyfikacyjny samochodu (VIN). Na wszelki wypadek sprawdź pisownię wielkich i małych liter, zwracając uwagę na możliwe pomylenie cyfry „0” z literą „O”."
Sprawdziłem i numer wpisuję prawidłowy.
"To nie jest prawidłowy numer zamówienia ani numer identyfikacyjny samochodu (VIN). Na wszelki wypadek sprawdź pisownię wielkich i małych liter, zwracając uwagę na możliwe pomylenie cyfry „0” z literą „O”."
Sprawdziłem i numer wpisuję prawidłowy.
JACK
To ma być numer komisji od sprzedawcy
To ma być szescio cyfrowy numer np 242345
Dzięki za info. Znalazłem na zamówieniu sześciocyfrowy numer i nazywa się on Auto ID, ale też wyskakuje błąd. Jutro dzwonię do dealera, ale dzięki za podpowiedź - pozdrawiam.
JACK
Za kilka dni będzie cały rok od złożenia zamówienia, auto właśnie zaparkowało na placu u dilera, odbiór dopiero za dwa tygodnie, ale najważniejsze że się doczekałem
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,