Side Asist
Side Asist
Doposażyłem swojego T-rocka w side asist. Czy ktoś może mi powiedzieć, czy w waszcyh samochodach macie regulację jasności świecenia lampek? Bo u mnie jej nie ma.... A w nocy trochę rażą w oczy...
R-line 2022, 1.5 DSG
-
Re: Side Asist
Tylko radary na 2Q0... i od końcówki B bodajże jest ta funkcja.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Szkoda, że się nie ma tej funkcji. Pozostaje przyciemnienie folią
.
Dziękuję za odpowiedź.

Dziękuję za odpowiedź.
R-line 2022, 1.5 DSG
W moim jest fabrycznie i byla to pierwsza rzecz którą zrobiłem. Może da się to dokupić (jeśli mówi o poliftowym) ?
Tak mam poliftowy model. Gość, który mi to montował powiedział, że w T-rocku nie ma takiej opcji, żeby regulować jasność. Ale wydaje mi się to niemożliwym, bo przecież one za jasno świecą i rażą w nocy....
R-line 2022, 1.5 DSG
Instrukcja, strona 188:
Jasność wskazania optycznego dopasowuje się automatycznie, niezależnie od jasności otoczenia (cokolwiek to znaczy
)
W menu Asystenci systemu Infotainment można ustawić podstawową jasność wskazania. (i tym się bawiłem)
Jasność wskazania optycznego dopasowuje się automatycznie, niezależnie od jasności otoczenia (cokolwiek to znaczy

W menu Asystenci systemu Infotainment można ustawić podstawową jasność wskazania. (i tym się bawiłem)
Jaki był koszt doposażenia Pańskiego samochodu w side asist? Czy wykonywał Pan w ASO? Interesuje się mnie to gdyż mam również T-rocka wersja style.
Brakuje mi tego asystenta. Niestety kupowałem z półki.
Koszt to 4 tyś zł. Robiłem to u Eldara w Barwałdzie Dolnym koło Kalwarii Zebrzydowskiej.
To samo robi też gość z Vag Studio z Tych, chyba trochę taniej.
To samo robi też gość z Vag Studio z Tych, chyba trochę taniej.
R-line 2022, 1.5 DSG
To może powinien coś aktywować w systemie? Skoro da się powłączać bajery typu kolory zegarów to i to powinno być.