Nowy Tcross - czego w nim nie lubie, co mnie w nim irtyruje.

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Cross - zakup, eksploatacja, problemy itd.
lajosz

Re: Nowy Tcross - czego w nim nie lubie, co mnie w nim irtyruje.

Post autor: lajosz »

JanDzyndzel pisze: 16 lip 2025, 9:22Mozesz sobie niechciec. Eu wydala przepisy na podstawie ktorych od daty wejscia tych przepisow w zycie,...
OK ... ja to rozumiem.

Napisałem tylko, że konic UE ... JUŻ BLISKI .
Zawali się po prostu pod ciężarem własnej głupoty ... DOKŁADNIE TAK SAMO jak kiedyś związek radziecki.

Moim zdaniem, Polska JUŻ DAWNO powinna wyjść z tego niemieckiego szamba zwanego eufemistycznie Unią Europejską.
Kriss

Post autor: Kriss »

Szambo może to jest, ale u angoli się nie polepszyło.
lajosz

Kriss pisze: 17 lip 2025, 16:58Szambo może to jest, ale u angoli się nie polepszyło.
Nie polepszyło się, bo kolejne coraz to bardziej lewicowe rządy w UK, postanowiły nie tylko zachować wszystko to co było w UE, ale jeszcze bardziej rozbuchać te idiotyzmy i Anglia stała się UE do potęgi.
No cóż ... Anglicy zawsze byli dziwni, a wybierając ogólnie pojęte LGBT-y i innych odklejeńców do rządzenia krajem, tylko spotęgowali to co w UE było i nadal jest złe.

Inaczej pisząc ... Anglia wyszła z UE, ale UE nie wyszła z Anglii.
Radio

Post autor: Radio »

Może łatwiej wam będzie dyskutować jak wyłączycie z dyskusji politykę, co?

Czemu ma służyć czyjeś prywatne zdanie na polityczne tematy?
2.0TSI DSG 4Motion R-line Sport
Tucs-roc

Post autor: Tucs-roc »

Popieram. Polityka temat rzeka. Każdy ma swoje racje. A jeden bardziej swojsze od drugiego.
lajosz

@Tucs-roc
@Radio

Tyle że dzisiejsza polityka BEZPOŚREDNIO wpływa na to co się produkuje, ze szczególnym uwzględnieniem samochodów.

Kiedyś w zasadzie to producent decydował co i jak będzie produkował i dlatego samochody były ciekawe, zróżnicowane, długowieczne, i nie denerwujące.
Dzisiaj decyduje banda unijnych błaznów i ... mamy co mamy, czyli samochody rozlatujące się przed osiągnięciem 100000 kilometrów, mułowate i piszczące na nas co chwilę bo coś tam.
Kriss

Post autor: Kriss »

Odebrałem tydzień temu t cross, skrzynia manualna klima na pokrętła. Start stop 1 guzik asystent pasa na kierownicy,porównując do formentora to lepiej mi się nim jeździ po mieście, w formularzu nawet światła są na dotyk.
JanDzyndzel

Post autor: JanDzyndzel »

Kupujac vw nawet nie wiedzialem, ze na czubku lewej dzwigni jest guzik, ktory od razu wlacza menu asystentow ;-) na miejscu wv, to bym fo tego guzika dorobil akcje, ze jego dluzsze przycisniecie odklikuje wszystkie aktywne dodatki...i byloby miodowo ;-)
Tcross R+ 1.5 2025
ODPOWIEDZ