a ceny dodatków do użytkowanych samochodów spadają.
W aplikacji VW pojawiły się nowe niższe ceny na dodatki, które jeśli ich nie kupiliśmy od razu, można dokupić do użytkowanego samochodu:
- obsługa głosowa: 1050 PLN
- nawigacja: 1450 PLN
Obie funkcje zakup i używanie bez ograniczeń czasowych.
Nie pamiętam już dokłdanie starych cen ale wygląda mi to na ponad 50% mniej niż w konfiguratorze w momencie zakupu samochodu i potem w aplikacji.
Więc przy okazji zapytam, ma Ktoś obsługę głosową i czym za jej pomocą można sterować?
Ceny samochodów rosną
Ceny samochodów rosną
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Re: Ceny samochodów rosną
Rzeczywiście spora obniżka, zwłaszcza navi - było 3250. Obsługa głosowa - 1290, z mojego doświadczenia to wyrzucony pieniądz i stracone nerwy. Obniżki są już od kilku miesięcy, zapewne promocyjne, a We Connect Plus trzyma cenę - 385/rok, 659/2 lata (oczywiście po bezpłatnym okresie dilerskim).JacK666 pisze: ↑02 wrz 2025, 11:11 a ceny dodatków do użytkowanych samochodów spadają.
W aplikacji VW pojawiły się nowe niższe ceny na dodatki, które jeśli ich nie kupiliśmy od razu, można dokupić do użytkowanego samochodu:
- obsługa głosowa: 1050 PLN
- nawigacja: 1450 PLN
Obie funkcje zakup i używanie bez ograniczeń czasowych.
Nie pamiętam już dokłdanie starych cen ale wygląda mi to na ponad 50% mniej niż w konfiguratorze w momencie zakupu samochodu i potem w aplikacji.
Więc przy okazji zapytam, ma Ktoś obsługę głosową i czym za jej pomocą można sterować?
VW T-ROC 2022, 1.5 DSG
A ile kosztuje przedłużenie Infotainment o kolejne 3 lata?
Nie wiem, co nazywasz "Infotainment"? Mogę domyślać się, że usługi wchodzące w skład. Nie ma możliwości przedłużenia o kolejne 3 lata. Na zawsze masz We Connect, a także CP/AA, navi i obsługę głosową (jeśli wykupiłeś). Natomiast We Connect Plus możesz przedłużyć na rok za 385 lub na 2 lata za 659 PLN. Pisałem o tym powyżej 2 września, szkoda, że nie przeczytałeś przed swoim wpisem.
VW T-ROC 2022, 1.5 DSG
U mnie cena nawigacji to 2690, czyli chyba promka się skończyła albo oferta przyznawana jest indywidualnie.