Co sądzicie o T rocu 2026?
Re: Co sądzicie o T rocu 2026?
Co do oświetlenia ambiente mogłoby być. To z przodu jest naprawdę fajne. Ale to tak jak z plastikami w tej klasie, przód ok a tył już nie. A co brakuje jeszcze? To jeśli nie mamy koła zapasowego tylko zestaw to nie ma wkładki styropianowej gdzie te rzeczy są tylko dostajemy luzem.Nie ma też teleskopów w przedniej masce i dla niektórych to minus. Dla mnie nie bo nie zaglądam i nie oglądam silnika:)A raz na jakiś czas otworzenie do wymiany płynu to nie tragedia.Fajnie, że nie ma piano black w środku.
Już wzywają na pierwszą akcję serwisową:
48AY - Sprawdzanie połączenia śrubowego przegubu drążka kierowniczego,
Umówiłem się w serwisie że przy okazji wymienią olej z filtrem. /przebieg 2500km/
48AY - Sprawdzanie połączenia śrubowego przegubu drążka kierowniczego,
Umówiłem się w serwisie że przy okazji wymienią olej z filtrem. /przebieg 2500km/
Czy też macie problem ze hamulec tutaj działa dziwnie? Nie jest liniowy, tylko czasami trzeba mocniej przycisnąć, a czasami lżej. Przy zwalnianiu czuć często jakby czasami odpuszczał i dohamowywal po chwili mocniej. Zmiana trybu rekuperacji na minimalny jak i zmiana trybu na sport nie pomaga.
To nie problem a tak rozwiązana rekuperacja, w Tiguanie jest tak samo. Trzeba się przestawić, że hamuje inaczej...i zgadzam się,jest to zupełnie inne hamowanie i może na początku wkurzaćmadhunt3r pisze: ↑20 mar 2026, 13:56 Czy też macie problem ze hamulec tutaj działa dziwnie? Nie jest liniowy, tylko czasami trzeba mocniej przycisnąć, a czasami lżej. Przy zwalnianiu czuć często jakby czasami odpuszczał i dohamowywal po chwili mocniej. Zmiana trybu rekuperacji na minimalny jak i zmiana trybu na sport nie pomaga.
W jaki sposób wyzywają? Skąd to info?
Przyszedł mail od VW, aby skontaktować się z najbliższym serwisem, więc zadzwoniłem i się umówiłem
Jeszcze jedno pytanko osłona pod silnikiem jak zerkacie w dół z komory silnika to jest lekka szpara na przodzie nie zakrywa szczelnie dołu u was też? Wlatuje tam cały brud błoto piach.
Czy podczas ruszania czujecie czasami lekkie podskakiwanie „kangurowanie” przy starcie na początku? Bardziej czuję to na sporcie. Czasami rusza ok, zależy jak gazem prosperuje na start.