Jaki rabat na T-Roca do produkcji?
Jaki rabat na T-Roca do produkcji?
Cześć!
Czy ktoś może negocjował ostatnio albo wie jaki jest obecnie do uzyskania rabat na nowego T-Roca pod zamówienie do produkcji? Kwotowy albo procentowy, oczywiście chodzi o rabat spoza oficjalnego cennika tylko taki co daje dodatkowo dealer.
Pozdro all
Czy ktoś może negocjował ostatnio albo wie jaki jest obecnie do uzyskania rabat na nowego T-Roca pod zamówienie do produkcji? Kwotowy albo procentowy, oczywiście chodzi o rabat spoza oficjalnego cennika tylko taki co daje dodatkowo dealer.
Pozdro all
-
Re: Jaki rabat na T-Roca do produkcji?
Cześć, mnie się nie udało nic wynegocjować.
Próbowałem jakiś dodatkowy pakiet - też nie.
Dostałem komplet gumowych dywaników gratis, tyle od dealera
Próbowałem jakiś dodatkowy pakiet - też nie.
Dostałem komplet gumowych dywaników gratis, tyle od dealera
dywaniki dają zawsze ktoś chyba za dużo kiedyś zamówił i im zostały
Dziwna sytuacja;-) niby nie ma sprzedaży a rabatu brak, normalnie w takiej sytuacji dało by sie sporo wynegocjować, teraz chyba zdaja sobie sprawe że sprzedaży nie ma i trzeba zarabiać na każdym strzale:-(
-
Rabat jest możliwy do uzyskania na T-Roca do zamówienia, ale jego wysokość zależy kto kupuje (osoba prywatna, czy firma), czy jest jakaś grupa zawodowa, jaka jest forma finansowania (gotówka, leasing, najem) i parę innych, więc nie da się podać konkretnych procentów, bo dla każdego może być trochę inny.
Ale same dywaniki to trochę za mało
Ale same dywaniki to trochę za mało
Ja w ubiegłym roku zbiłem cenę auta o 1000 zł (przy bardzo dobrej cenie wyjściowej), 500 zł zbiłem z pakietu przeglądów i rozszerzonej gwarancji, oraz dostałem dywaniki gumowe i matę do bagażnika. Auto kupowane w leasingu na firmę.
Teraz patrzę, to T-Roc jest kilka tysięcy tańszy, niż był w ubiegłym roku. Pewnie dlatego jest ciężko o rabat i jakieś gratisy.
Teraz patrzę, to T-Roc jest kilka tysięcy tańszy, niż był w ubiegłym roku. Pewnie dlatego jest ciężko o rabat i jakieś gratisy.
-
Ja rok temu dostałem rabat 20.000 ale nie dostałem już dywaników
2.0 TSI DSG 4Motion Indium Grey
bez dywaników???? ja bym nie brałfuntchomas pisze: ↑12 maja 2020, 20:04 Ja rok temu dostałem rabat 20.000 ale nie dostałem już dywaników
Przecież 1000zł to grosze przy 125tys zł zakupu. Na waciki. W skodzie zbiłem 10tys rabatu + 2 komplety dywaników +mata bagażnika. Oczywiście musiałem się napracować zeby to wywalczyć.
A Skoda KAmiq dużo bardziej pożądana niz T-ROC, Dużo. T-Roca nawet nie ma w pierwszej 20-tce zainteresowań.
A Skoda KAmiq dużo bardziej pożądana niz T-ROC, Dużo. T-Roca nawet nie ma w pierwszej 20-tce zainteresowań.