Mam jakąś starą wersję po angielsku w pdf, dostałem od pani, z którą załatwiałem zamówienie. Nie wiem z kiedy ona jest - brak tam info o wersji/datowaniu dokumentu.
Screenshot_20210907-034539_Xodo Docs.jpg
Obrazek kierownicy się różni od tego w najnowszej wersji ale zasada działania i chwyt kierowcy są identyczne - możliwe, że tylko rysunek zaktualizowali dla wszystkich nowych instrukcji z adnotacją, że jest poglądowy.
W wersji 06.2021, również przy zestawie wskaźników, informacja o obsłudze z kierownicy multifunkcyjnej ma "stary" układ klawiszy i chyba tym bym się bardziej sugerował
Screenshot_20210907-040707_Firefox.jpg
Swoją drogą, czy ta nowa wersja kierownicy nie ma "przycisków" dotykowych, bo gdzieś obiły mi się o uszy straszne narzekania, że się przypadkowo coś się potrafi "przycisnąć" przy operowaniu kierownicą (tyle, że już nie pamiętam, którego modelu VAGa to dotyczyło)

?
Z zegarami sprawa jest bardziej zastanawiająca bo analogowej wersji w ogóle nie widać w instrukcji a ta cyfrowa basic różni się przecież znacznie.
Pokrętła od klimy w tym dokumencie są w dalszym ciągu "analogowe".
Widzę, że nie dość, że trzeba czekać dwa razy dłużej niż zapowiadali to jeszcze dostaniemy jakieś jajko niespodziankę

Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia

47 u dealera, odbiór 8.12